Din 2011

Urmărim exact aceleaşi rețete, folosind aceleaşi ingrediente premium, iar gustul Umami este unul şi acelaşi în fiecare zi, spre deliciul iubitorilor de pizza bună.

Povestea Umami

Pornește din dorința noastră de a putea comanda acasă mâncare care se ridică la calitatea restaurantelor premium, cu ingrediente de cea mai bună calitate și gătite cu măiestrie. Ne-am dorit să putem oferi ceva ce nu există pe piață din Iași și care, în general, se găsește cu dificultate pe piață românească.

Deși produsele noastre se prezintă în ambalaje tip fast food, ele sunt cu totul altceva. Dorim să promovăm conceptul de fast-slow food. Prin urmare, am dorit să servim clienților mâncare gătită, sănătoasă, livrată către ei în cel mai scurt timp.

Cu siguranță gusturile se discută!

De aceea ne adresăm unui public deschis și cât mai variat, care știe să se bucure de mâncarea bună, de calitate.

Umami este un delivery de pizza cu specific tradițional napoletan, paste făcute la cuptorul cu lemne și salate cu rețete autentice napoletane și siciliene, alături de care se regăsesc savuroase deserturi preparate în tradiția italiană. Autenticitatea produsului nostru este garantată de ingredientele de calitate premium, puse în opera cu talent și măiestrie de bucătării noștri. Pizza și paștele Umami sunt gătite la cuptorul cu lemne, dându-le o savoare specifică, inconfundabilă.

Toate acestea, va oferă dumneavoastră gustul UMAMI, care cu siguranță vă va seduce…

loader